BÖBA

A Bödön Piac bemutatja:

Szeged első tematikus, hazai alkotók és szolgáltatók baba-mama-gyermek termékeit kínáló vásárát, a Böbát.

Helló! Reni vagyok és 6 éve foglalkozom piacszervezéssel. Ez a kis vigyori és a kötődő neveléssel való aktív ismerkedésem hívta életre a Böbát. Zavart, hogy egy csomó termék és szolgáltatás csak online elérhető számomra, nem tudom megtapizni, nem tudok kérdezni róla, nem tudok közelebbről megismerkedni vele, hogy aztán felelős döntést hozhassak, ami a kisbabámnak és nekem is könnyebbé teszi az életem.

Ezért jött létre ez a piac, amit minden alkalommal egy kiemelt témára fűzünk fel, mint a hordozás, a szoptatás vagy a mosható pelenka.

Számos izgalmas dolog van még a fejemben, amivel foglalkozni fogunk a Böbákon! Remélem veled is találkozhatunk hamarosan valamelyik téma kapcsán!

Kinek ajánljuk

Induló és gyakorló tervezőknek, kézműveseknek, szolgáltatóknak, akik várandós kismamáknak, leendő és gyakorló anyukáknak, kicsi és nagyobbacska gyerekeknek kínálnak minőségi, egyedi, speciális, a baba-mama tematikához szorosan kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat.

Ha magadra ismertél, csatlakozz te is kiállítóink csapatához! Kukkants be a Társalgóba facebookon, ahol közvetlenül beszélgethetsz vásárlóiddal, vagy kövesd Instagram oldalunk, hogy megismerd a többi kiállítót! 

Helyszín:  6724 Szeged, Kossuth Lajos sgrt. 119.
Következő piac: 2020. március 28. szombat 9-től 17-ig. Az aktuális eseményt mindig megtalálod a facebookon: ITT

Jelentkezni EZEN A LINKEN keresztül tudsz, itt megtalálod a legfontosabb tudnivalókat is!

Ami fontos lehet látogatóként

PROGRAM: A plaza mögött egy tó és szuper játszótér is található, ha a piac látogatását egybe kötnétek egy kis szabadtéri programmal is!

PARKOLÁS: A plaza összesen 862 parkolóhellyel rendelkezik, melyeket a látogatók és a kiállítók egyaránt INGYEN vehetnek igénybe. Esős idő esetén érdemes a mélygarázsban parkolni, ahonnan mozgólépcső és lift is vezet a vendégtérbe.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS: A helyszín könnyedén megközelíthető az 1-es (végállomás) és 2-es (Vásárhelyi Pál úti megálló) villamosokkal, de számos busznak is van megállója ezen a frekventált környéken.

BELÉPÉS: A rendezvényen látogatóként a részvétel INGYENES!

A KIÁLLÍTÓK listája megtalálható az aktuális eseményben.

ÉTEL-ITAL: A plaza éttermei szeretettel várják a rendezvény ideje alatt a nézelődés közben megéhező látogatókat.

BABA-MAMA SZOBA: A plaza jelenleg felújítás alatt van, ezért türelmeteket kérjük. A felújítás során a szoptatós szoba és a mosdók is mind megújulnak mindannyiunk örömére!

FIZETÉS: a kiállítók egy részénél csak készpénzzel lehet fizetni, de egyre több résztvevőnél tudtok már bankkártyával is fizetni.


Partnereink


Kapcsolat

bodonpiac@gmail.com


%d bloggers like this: