BÖBA

A Bödön Piac bemutatja:

BÖBA – Szeged első tematikus, hazai alkotók és szolgáltatók baba-mama-gyermek termékeit kínáló vására.

Helló! Reni vagyok és 7 éve foglalkozom piacszervezéssel. Ez a kis vigyori és a kötődő neveléssel való aktív ismerkedésem hívta életre a Böbát. Zavart, hogy egy csomó termék és szolgáltatás csak online elérhető számomra, nem tudom megtapizni, nem tudok kérdezni róla, nem tudok közelebbről megismerkedni vele, hogy aztán felelős döntést hozhassak, ami a kisbabámnak és nekem is könnyebbé teszi az életem.

Mivel a Bödön Piacot már elég régóta csinálom, ezen a vonalon elindulva jött létre a Böba, amit minden alkalommal egy kiemelt témára fűzünk fel, mint a hordozás, a szoptatás vagy a mosható pelenka.

Számos izgalmas dolog van még a fejemben, amivel foglalkozni fogunk a Böbákon! Remélem veled is találkozhatunk hamarosan valamelyik téma kapcsán!

Kinek ajánljuk

Induló és gyakorló tervezőknek, kézműveseknek, szolgáltatóknak, akik várandós kismamáknak, leendő és gyakorló anyukáknak, kicsi és nagyobbacska gyerekeknek kínálnak minőségi, egyedi, speciális, a baba-mama tematikához szorosan kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat.

Ha magadra ismertél, csatlakozz te is kiállítóink csapatához! Kukkants be facebook oldalunkra vagy kövesd Instagram oldalunk, hogy megismerd a többi kiállítót! 

Helyszín:  HUNGI 6720 SZEGED, STEFÁNIA 8.
Következő piac: 2020. szeptember 12. szombat 9-től 16-ig. Az aktuális eseményt mindig megtalálod a facebookon: ITT

Ami fontos lehet látogatóként

HELYSZÍN: A Hungit a belváros szívében találod, a Nemzeti Színház szomszédságában, a Tisza partján. Zöldövezet és egy szuper játszótér, a Móra múzeum felújított parkja, a rakpart, a Vár – mind fantasztikus díszletként szolgálnak ahhoz, hogy piac előtt és után sétáljatok egy nagyot családdal.

PARKOLÁS: Szegeden hétvégén a parkolás minden övezetben ingyenes!

TÖMEGKÖZLEKEDÉS: A helyszín megközelíthető az 1-es és 2-es villamosokkal, de számos busznak is van megállója ezen a frekventált környéken.

BELÉPÉS: A rendezvényen látogatóként a részvétel INGYENES!

A KIÁLLÍTÓK listáját mindig közzétesszük az esemény előtt facebookon!

BABA-MAMA SZOBA: Az esemény ideje alatt egy kellemes, a piactértől elszeparált helyet alakítunk ki neked és a babádnak, hogy nyugalomban pelenkázhass és szoptathass, ha úgy adódik.

FIZETÉS: a kiállítók egy részénél csak készpénzzel lehet fizetni, de egyre több résztvevőnél tudtok már bankkártyával is fizetni. Ezt a résztvevők listáján mindig jelöljük is!


Partnereink


Kapcsolat

bodonpiac@gmail.com


%d bloggers like this: