BÖBA

BÖBA – Szeged első tematikus, hazai alkotók és szolgáltatók baba-mama-gyermek termékeit kínáló vására

Következő piac: 2021. november 21. vasárnap 9-től 14 óráig.
Helyszín:  Szálka Rendezvényház (Szeged, Közép Kikötő sor 9/A.)

Az aktuális eseményt mindig megtalálod a facebookon: ITT

Ami fontos lehet látogatóként

HELYSZÍN: Szeged legújabb halászcsárdája a Tisza partján, a régi Tisza Gyöngye épületében kapott helyet.

BELÉPÉS: A rendezvényen látogatóként a részvétel INGYENES!

PARKOLÁS: Szegeden hétvégén a parkolás minden övezetben ingyenes!

BABA-MAMA SZOBA: Az esemény ideje alatt is nyugalomban pelenkázhatsz és szoptathatsz az étterem erre a célra kialakított helyiségében, ha úgy adódik.

FIZETÉS: a kiállítók egy részénél csak készpénzzel lehet fizetni, de egyre több résztvevőnél tudtok már bankkártyával is fizetni.

Helló! Reni vagyok és 7 éve foglalkozom piacszervezéssel. Ez a kis vigyori és a kötődő neveléssel való aktív ismerkedésem hívta életre a Böbát. Zavart, hogy egy csomó termék és szolgáltatás csak online elérhető számomra, nem tudom megtapizni, nem tudok kérdezni róla, nem tudok közelebbről megismerkedni vele, hogy aztán felelős döntést hozhassak, ami a kisbabámnak és nekem is könnyebbé teszi az életem.

Mivel a Bödön Piacot már elég régóta csinálom, ezen a vonalon elindulva jött létre a Böba, amit minden alkalommal egy kiemelt témára fűzünk fel, mint a hordozás, a szoptatás vagy a mosható pelenka.

Számos izgalmas dolog van még a fejemben, amivel foglalkozni fogunk a Böbákon! Remélem veled is találkozhatunk hamarosan valamelyik téma kapcsán!

Kiállítóknak:

A megjelenést induló és gyakorló tervezőknek, kézműveseknek, szolgáltatóknak ajánljuk, akik várandós kismamáknak, leendő és gyakorló anyukáknak, kicsi és nagyobbacska gyerekeknek kínálnak minőségi, egyedi, speciális, a baba-mama tematikához szorosan kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat.

Ha magadra ismertél, csatlakozz te is kiállítóink csapatához! Kukkants be Facebook oldalunkra vagy kövesd Instagram oldalunk, hogy megismerd a többi kiállítót! 


Partnereink


Kapcsolat

bodonpiac@gmail.com


Advertisement
%d bloggers like this: